Vacature bediening, bar & keuken

Ben jij 16 jaar of ouder en wil jij een aantal uren werken in het weekend of in de vakantie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je werkt in een gezellig en jong team met flexibele werktijden. Hierdoor kun je naast je werk toch nog leren en op stap.

Geen ervaring? Geen probleem!

Wij stomen je klaar als echte horeca topper. Je leert o.a. veel over wijnen, eten en hoe je de gasten in de watten kunt leggen. Je kunt dit zien als een ontwikkeling waarvan je je hele leven profijt hebt.

 

Wij bieden

 • Aantrekkelijk salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leuk en jong team met informele werksfeer

  Inschrijven

  Guido
  Medewerker Bediening

  Goed begeleid – Veel geleerd

  In de tijd dat ik bij de Gerardushoeve werk vind ik dat ik veel geleerd heb. Toen ik hier begon, wist ik niet hoe ik met borden moest lopen, tafels moest dekken etc.  Ze hebben me vanaf het begin  goed begeleid. Hierdoor heb ik me kunnen ontwikkelen tot ervaren horeca medewerker.

  Brenda
  Medewerker Keuken

  Mee eten – Goed geregeld!

  Ik kom vaak na school nog wat uurtjes werken bij de Gerardushoeve. Ik kan dan altijd mee eten voordat ik moet beginnen met werken. Ik vind het super fijn dat dit zo goed geregeld is

  Huub
  Barmedewerker

  Bushalte voor de deur

  Ik werk nu 2 jaar met veel plezier bij de Gerardushoeve. Ik heb nog geen eigen auto, dus moet ik altijd met de bus komen. Dat is goed te doen. Er is namelijk een bushalte recht voor de deur en er wordt altijd rekening gehouden met de vertrek en aankomsttijden van de bus.