Voorgerechten

Bakker Jos’ Vitasol-brood met peterselie-knoflookboter € 4,95
Soep van tomaten en gepofte paprika met basilicumolie en room (vegetarisch) € 5,25
Oma’s Hoonder Sop   
Krachtige kippenbouillon met zomer groentjes en Limburgs hoen
€ 5,95
Gerookte geulforel uit Mechelen, mierikswortelcrème, meloen gelei en verse meloen €  12,50
Dun gesneden zalm met een crème van mandarijn, sojakaviaar, limoenblad olie en wasabi krokant  € 13,95
Carpaccio van heuvelland rund met truffelcrème en oude kaas uit Reijmerstok € 12,95
KUUSJ meets East
Limburgse terrine van onze eigen KUUSJ (varken) met frisse tzatziki en baba ganoush
 € 12,95
Vitello de Trota
Dun gesneden kalfsrosbief met een crème van gerookte forel uit Mechelen, aceto balsamico, kappertjes en olijfolie
 € 14,50
“Tweij heng op Éé keuke!”
Huisgemaakte tartaar van onze eigen lakenvelder koeien, asperges,
luchtige hollandaise, kwartel eitje en dragon olie
 € 13,95
Sjiek is mich dat
Frisse salade van bulger met koriander, gegrilde courgette, zachte schapenbrie uit Aubel (B), gembercrème en geroosterde hazelnoot.
 € 13,95