Voorgerechten

Bakker Jos Vitasolbrood met peterselie-knoflookboter € 4,95
Soep van tomaten en gepofte paprika met basilicumolie en room (vegetarisch)
€ 5,25
Oma’s brömmelkes sop
Klassieke wild velouté met knolselderij, pastinaak en shiitake
€ 5,95
Gerookte geulforel uit ‘Beutenaken’ met pompoenchutney en mierikswortelcrème € 11,95
Zalm gemarineerd met Puur Aroma kruiden, mayonaise van rode biet en huisgemaakte pickles van winterbiet € 13,95
Carpaccio van Belgisch Bleu-rund uit Margraten met truffelcrème  en oude kaas uit Reijmerstok          € 12,95
Knien mit zien ‘zondigs gezich’
Limburgse terrine van konijn met peperkoek,ingelegde pruimen en uiencompote
€ 12,50
Carpaccio van hert met een knapperige salade van knolselderij, mandarijnen gelei, walnoot en Pas de Bleu € 14,95
Licht gerookte eendenborst ham uit Baelen (B) met dadels, pecannoot         en oude aceto balsamico € 13,95
‘Um dur vinger bie aaf te lekke!’                                                                                               Chef Joachims eendenlever terrine met in Blanche Dael koffie gemarineerde sultana’s € 17,95
Kruidige salade van parel couscous met wintercitrus ,                                        five spices en Espice Val-Dieu kaas € 13,95