Voorgerechten

Bakker Jos’ Vitasol-brood met peterselie-knoflookboter € 4,95
Soep van tomaten en gepofte paprika met basilicumolie en room (vegetarisch) € 5,25
Oma’s asperjesop a la flamande
Asperge soep met gekookte KUUSJ ham, ei en peterselie
€ 5,95
Gerookte geulforel uit Beutenaken, mierikswortelcrème, schuim van doperwt en huisgemaakte pickles van wortel  €  11,95
In Puur aroma kruiden gemarineerde zalm met radijs, asperge, rustieke remoulade en een crumble van heuvelland eitjes  € 13,95
Carpaccio van Belgisch Bleu rund uit Margraten met truffelcrème en oude kaas uit Reijmerstok € 12,95
“Ut lemke van Monseigeur” 
Limburgse terrine van heuvelland lam met daklook mayonaise en baba ganoush
 € 12,50
Pastrami van eend uit Baelen met gerookte amandelen, gegrilde groene asperges en paprika gember crème  € 13,95
“Tweij heng op Éé keuke!”
Huisgemaakte tartaar van onze eigen lakenvelder koeien, asperges,
luchtige hollandaise, kwartel eitje en dragon olie
 € 13,95