Natuur Puur menu

“Tweij heng op Éé Keuke”
Huisgemaakte tartaar van onze eigen Lakenvelder koeien, zoetzuur van bloemkool,
luchtige hollandaise, kwartel eitje en dragon olie
of
“Vitello de Trota”
Dun gesneden kalfsrosbief met een crème van gerookte forel uit Mechelen,
aceto balsamico, kappertjes en olijfolie
*****
“Nondedjuu, das lekker
Speltgraan risotto met Scampi’s, romige tomatensaus, doperwtjes, mozzarella en gepofte spelt
*****
Biefstuk uit het heuvelland met oma’s peper room saus
of
Gegrilde doradefilet met een saus van gepofte tomaat, perzik en basilicum
*****
‘‘Veur effekes unne Sjinaos”
Frambozen panna cotta met yoghurtijs en gelei van hibiscus en witte chocolade
of
“Gin tochniet”
Frisse zoete sorbet van groene appel, met schuim gin tonic en krokante schuimpjes van groene appel

3-gangen € 32,95

4-gangen € 42,50