Hoofdgerechten

Gebakken geulforel uit het buurtdorpje “Beutenaken” met peterselie knoflookboter € 19,75
Gebakken scampi’s (gepeld) met gepofte knoflook-crèmesaus € 19,75
Gegrilde zalmfilet met een zuurkoolstamppotje en klassieke Beurre blanc saus      € 22,50
Gebakken scholfilet met een kruidige rode bietenjus
€ 22,95
‘Van de rège in ut dröpke’                                                                                        Rosé gebraden herten biefstuk met een wildjus van Ieëper dröpke en wildgarnituur € 23,95
Cordon Bleu uit het Heuvelland
Duroc-schnitzel gevuld met gerookte Mechelse ham en extra belegen kaas uit Reijmerstok
€ 19,00
Gebakken kalfslever met Limburgs krulvarkenspek,                                       ui en Margraatse appel
€ 22,50
Dry-aged biefstuk van Margraats Belgisch Bleu met een saus van eekhoorntjesbrood                                                                          200 gram
150 gram
€ 23,00
€ 18,75
Vijlenerbösch  “Wild kuusjke”
Duo van gebakken filet en procureur van het Vijlenerbos wildzwijn met laurier jus en wildgarnituur
€ 24,50
‘Eat, mie kink, dan wetse gèt!’
Filet en saucijsje van eend uit Baelen (B) met een jus van kersen uit Ulvend en wildgarnituur
€ 22,95
Duo van haasfilet en hazenpeper met een appel-calvados saus en wildgarnituur € 27,95
Taartje van geitenkaas en spinazie, met een gemengde salade (vegetarisch)
€ 18,50
Limburgse speltpasta met gebakken bospaddenstoelen                                 en Pas de Bleu kaas (vegetarisch)

€ 18,50