Hoofdgerechten

 

Gebakken geulforel uit het buurtdorpje Mechelen met peterselie-knoflookboter € 19,75
Gebakken scampi’s (gepeld) met gepofte knoflook-crèmesaus € 19,75
Gegrilde doradefilet met een saus van gepofte tomaat, perzik en basilicum € 21,50
Op de huid gegrilde zalmfilet met venkel beurre blanc en roze peper € 21,95
Zoe riek es ’t water deep
Gebakken scholfilet met grasboter- citroenjus en kappertjes
€ 21,00
Cordon Bleu gevuld met gerookte Mechelse ham en extra belegen kaas uit Reijmerstok € 18,95
Gebakken kalfslever met Limburgs krulvarken spek, ui
en Margraatse appel
€ 22,50
Dry-agedbiefstuk van heuvelland rund met peper roomsaus € 23,00
Beenham Gerardus Style     
Limburgs gemarineerd beenhammetje met een heerlijke saus
€ 20,50
 “Hoon ich höb dich”     
Zacht gegaarde suprême hoentje met een jus van citroen en salie
€ 20,50
Taartje van geitenkaas en spinazie met een gemengde salade (vegetarisch) € 18,50
“Nondedjuu, das lekker
Speltgraan risotto met romige tomatensaus,doperwtjes,
mozzarella en gepofte spelt (vegetarisch)
€ 18,50