Hoofdgerechten

 

Gebakken geulforel uit het buurtdorpje Beutenaken met peterselie-knoflookboter € 19,75
Gebakken scampi’s (gepeld) met gepofte knoflook-crèmesaus € 19,75
Gegrilde zeebaars met asperges en een frisse antiboise € 23,50
Zoe riek es ’t water deep
Gebakken koolvis met scampi en een krachtige schaaldieren jus
€ 21,00
Cordon Bleu gevuld met gerookte Mechelse ham en extra belegen kaas uit Reijmerstok € 18,95
Gebakken kalfslever met Limburgs krulvarken spek, ui
en Margraatse appel
€ 22,50
Dry-agedbiefstuk van Margraats Belgisch Bleu met morille jus € 23,00
Asperge Flamande “Gerardus” Style
Asperge met Limburgs gemarineerd beenhammetje met een
heerlijke saus van ei, boter en peterselie
€ 20,50
 lek vinger, lek doem
Zacht gegaarde eendborstfilet uit Baelen (B) met een jus van granaatappel en vadouvan
€ 23,00
“Sjieëperke op de hei”
Rosé gebraden lams biefstuk met asperges en olijven-lamjus
€ 23,00
Taartje van geitenkaas en spinazie met een gemengde salade (vegetarisch) € 18,50
“Nondedjuu, das lekker
Asperges met speltgraan risotto, paddenstoelen en daslook pesto (vegetarisch)
€ 18,50