Dessert

Coupe ijs:
Vanille- en chocolade-ijs met slagroom
Vanille- und Schokoladeneis mit Schlagsahne
€ 3,95
Paradepaardje “Gerardushoeve”:
Vanille-ijs met kletskoppen, karamelsaus en een toefje slagroom
Vanille-Eis mit Mandelplätzchen, Karamellsoße und Sahnehäubchen
€ 7,50
Vanille-ijs met warme kersen uit Ulvend en slagroom
Vanille-Eis mit warmen Kirschen aus Ulvend und Schlagsahne
€ 7,50
Vanille-ijs met huisgemaakte chocoladesaus en een toefje slagroom
Vanille-Eis mit hausgemachter Schokoladensoße und Sahnehäubchen                               
€ 7,50
met extra advocaat/ mit Advocaat-Eierlikör extra
€ 8,00
Kaasplankje “Gerardushoeve”:
Diverse kaasjes uit de streek met compote van Puur Aroma en rozijnen-notenbrood
Diverse Käsesorten aus der Region mit Kompott von ‘Puur Aroma’ und Rosinen-Nussbrot
€ 9,50
“Snoepkontenkoffie”:
koffie met een snoeperijtje van “La Fève”-bonbons en een Ingendaeler likeurtje
Kaffee mit “La Fève“-Pralinen und einem Gläschen ‘Ingendaeler’ Likör
€ 6,25
Gerardus Specials
“Zommer druimke”
Cheese cake taartje met in sinaasappel en aceto gemarineerd zomerfruit
Käsekuchen mit in Orangen und Aceto Balsamico marinierten Sommerfrüchten
€ 8,95
“BBB”
Panna cotta- en ijs van banaan met crème van geflambeerde banaan en een granola van kerrie, pinda en kokos

Pannacotta aus Banene und Bananeneis mit einer Créme aus flambierten Bananen und einem Granola aus Curry, Erdnüssen und Kokos
€ 8,95
Compote van Margraats hoogstam peer, siroop van vlierbessenbloesem, een frisse yoghurtschuim en mintcrumble
Kompott aus Margraatschen Hochstamm-Birnen, Sirup aus Holunderbeerblüten, einem frischen Joghurtschaum und Minzcrumble
€ 8,95