Op dinsdag 12 december 2017 gaan we weer samen op pad naar de 

Kerstmarkt in het Belgische Luik

Zuid Limburg is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan diverse kerstmarkten en steden. De sfeervolle markten, mooie etalages, gezellige restaurantjes staan garant voor een gezellige dag. Wij bieden u de mogelijkheid voor een geheel verzorgde kerstmarkt dagtocht en dit jaar gaat onze reis naar het bourgondische Luik.

We treffen elkaar om 08.00 uur in restaurant Gerardushoeve, waar we eerst een kopje koffie drinken om wakker te worden. Uiterlijk om 08.30 uur vertrekt de bus.

De oudste kerstmarkt van Belgie is Luik en tevens ook de best bezochte kerstmarkt van België door mensen uit België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. De reden dat Kerstmarkt Luik minder bekend is komt doordat het in Franstalig België ligt. Kerstmarkt Luik heet er Village de Noël en bestaat uit onder andere tweehonderd chalets die de echte traditionele kerstsfeer oproepen. Wat Kerstmarkt Luik zo bijzonder maakt is het feit dat er een echte Kerstdorp-sfeer is nageboots. Hiermee wijkt het evenement af van andere kerstmarkten. Het Kerstdorp vind je op de Place St. Lambert en op de Place du Marché. Ook vind je er een ijsbaan, een circus en een ijsbeeldenfestival.

Om 18.30 uur zullen we weer bij restaurant Gerardushoeve aankomen waar het Gerardus Team een feestelijke kersttafel voor ons heeft gedekt en waar u lekker verwend zult worden met een speciaal kerstdiner. Een dag vol kerstsferen met natuurlijk fonkelende lichtjes en een hoop gezelligheid.

U kunt zich aanmelden tot 2 december. Deelname per persoon:  € 45,00 incl. busreis, koffie en een 3-gangen kerstdiner