Voorgerechten

 

Ambachtelijk zuurdesem broodje met peterselie-knoflook brood € 5,25
Soep van tomaten en gepofte paprika met basilicumolie en room € 5,95
‘Hoon ich höb dich’
Tom Kha Kai soep met Bommeriger hoen, galanga, kokosmelk en citroengras 

‘Veerhouwe voor bi sjtuk, ut éntje en der KUUSJ zien truuk’
Limburgse terrine van varkenswang van onze eigen KUUSJ met eendenlever krullen van onze eenden uit Belgisch Baelen met een krokant van truffelaardappel

€5,95

 

€ 13,50

Carpaccio van onze eigen ‘Oosterbergse’ Lakenvelder koeien, basilicumcrème, salade van oer tomaten en oude kaas uit Reijmerstok van de Zuivelboerderij €  13,95
Licht gerookte eenden ham uit Belgisch Baelen, duindoornbes, gepofte oerbiet en blauwe bessen uit Wahlwiller  € 14,50
Vitello Tonatto mit zien ‘zondigs gezich´
Dungesneden kalfsfricandeau van onze eigen ‘Oosterbergse’ Lakenvelder koeien, kort gegrilde tonijn, basilicum-kaffircrème en kapperappeltjes
 € 15,95
Zalmforel van de Geulhof uit Mechelen met gemarineerde venkel, bospaddestoelen, Sojakaviaar en Zorri Cress  € 13,95
Paling, crème van jalapeño, koriander-limoensalsa, frisse komkommerlinten en sesam €  14,50
Kruidige couscous, huisgemaakte falafel, baba ganoush, frisse watermeloen en Sjevraoje Geitenkaas €  13,95