Voorgerechten

Ambachtelijk brood met peterselie-knoflook brood € 4,95
Pikante soep van paprika met bosui en rookworstje van Vijlener wild € 5,50
“Aertsetsop anders “
Soep van jonge erwtjes met munt, crème fraîche en spek van onze eigen Kuusj
€ 5,50
Gerookte forel van “de Geulhof” met een salade van zoete aardappelen en een zalf van avocado €  12,95
Dungesneden tonijnfilet met gemarineerde venkel en een espuma van vadouvan  € 14,50
‘Allebenäör’
Zacht gegaarde rosbief van Eland met rucola pesto, gepofte oerwortel een krokantje van oude kaas uit Reijmerstok en een crème van gerookte paprika
 € 13,25
“Veer houwe voot bi sjtuk”
Terrine van fazant met veenbessencompote verfijnd met sinaasappel, geserveerd met speculaas-chips
 € 14,50
„Gee beater vrundje es ’t eege mundje“!”
Gerookte eendenham van onze eenden uit Baelen met groenten ingelegd in een dressing van Yuzu, miso, gember en sesam, knapperige “chuka kuki-wakame”, crème van zwarte sesam en ‘hooi’ van prei.
 € 13,95
‘Roeij kroote en ziene koempel´
Panna cotta van rode biet, crème van geitenkaas, zoetzuur van pompoen, balsamico-gelei en een krokantje van pastinaak.
 € 13,95