Hoofdgerechten

 

Gebakken geulforel uit het buurtdorpje Mechelen met peterselie-knoflookboter € 21,50
Gebakken scholfilet met een saus vierge van Limburgse Puur Aroma kruiden € 22,95
’Frish van de vösjgaerd”
Vers van de vishengel, van Goedegebuure uit Yrseke serveren wij u verse Oosterschelde en Noordzee vis. Wij vertellen u graag wat er vandaag aan de hengel zit
dagprijs
Gebakken kalfslever met spek van onze eigen KUUSJ, ui en Calvados jus 
€ 23,50
‘Um dur vinger bieaaf te lekke’
Rosé gebakken biefstuk van onze “Oosterbergse Lakenvelder’ runderen met een saus van biologische kruidenhooi en verse zomertruffel
€ 23,95

 

‘Shjink ‘Gerardus’ Style
Limburgs gemarineerd beenhammetje met een heerlijke saus van Gerardus Tripel en Hoisin‘Côte á l’os, klassiek maar chique om te delen’
Naar keuze gebraden cöte á l’os met bearnaisesaus, dikke friet en salade van witlof, waterkers en komkommer.
enkel per twee personen, na 17.00u verkrijgbaar
€ 21,95

 

€ 32,50 p.p.

 

”Lek vinger, lek doem’
Zacht gegaarde en krokant gebakken eendenborstfilet uit Baelen met ananas karamel jus
‘Nondedjuu, das lekker’
Huisgemaakte Spätzle met oertomaten, burrata en basilicumolie (vegetarisch)
€ 23,95

 

€21,50