Hoofdgerechten

 

Gebakken geulforel uit het buurtdorpje Mechelen met gerookte amandelboter € 20,50
Gebakken scampi’s (gepeld) met een jus van schaaldieren en Ingendaeler Elske € 19,75
’t sjattepoemelke”
Gebakken Heilbotfilet met een saus van kalfsfond, een vleugje ‘vincotto di fichi’,
€ 23,50
Gebakken kalfslever met Limburgs krulvarken spek, ui en Margraatse appel € 22,50
Biefstuk van onze eigen Oosterbergse Lakenvelders met vleesjus die verfijnd is met bladhoning van Heerlense Imker Pim Rentenaar en aceto di Modena € 23,00
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een curry-citrussaus € 23,50
Gekonfijt Bommerigs hoenboutje met een krachtige gevogelte jus,gepofte knoflook en Gerardus tripel bier € 20,50
 “Doa valle mich de Sjoon van oet; zoe Lekker”     
Zacht gegaarde en krokant gebakken eendenborstfilet uit Baelen met kaneeljus en vlierbessenlikeur
€ 20,50
Taartje van geitenkaas en spinazie met een gemengde salade (vegetarisch) € 18,95
“Nondedjuu, das lekker“
Huisgemaakte gnocchi met gebakken bospaddenstoelen, gegrilde courgette, paprika en kaas uit Reijmerstok (vegetarisch)
€ 18,95